Un terratrèmol de magnitud 2,5 amb epicentre a Osca es deixa sentir a l'Aran i la Ribagorça

Un terratrèmol de magnitud 2,5 a l'escala de Richter amb epicentre a Osca, just a tocar de la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça s'ha registrat aquest dijous, segons recull l'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICGC). En concret, el sisme s'ha registrat quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda, i s'ha deixat sentir principalment a la zona d'Osca i a part de l'Alta Ribagorça i l'Aran. No s'ha informat de cap mena de dany causat pel fenomen. El terratrèmol és una rèplica del sisme de magnitud 4,2 del 28 d'agost d'aquest any a la demarcació d'Osca, al límit de la Franja de Ponent.
Un terratrèmol de magnitud 2,5 a l'escala de Richter amb epicentre a Osca, just a tocar de la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça s'ha registrat aquest dijous, segons recull l'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICGC).

En concret, el sisme s'ha registrat quan faltaven pocs minuts per les tres de la tarda, i s'ha deixat sentir principalment a la zona d'Osca i a part de l'Alta Ribagorça i l'Aran. No s'ha informat de cap mena de dany causat pel fenomen. El terratrèmol és una rèplica del sisme de magnitud 4,2 del 28 d'agost d'aquest any a la demarcació d'Osca, al límit de la Franja de Ponent.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat