Barcelonès

El Condal estrena ‘La noche de los muertos vivientes ¡LIVE!’, una adaptació immersiva del film de George A. Romero

El Condal estrena ‘La noche de los muertos vivientes ¡LIVE!’, una adaptació immersiva del film de George A. Romero
El Teatre Condal estrenarà aquest divendres ‘La noche de los muertos vivientes ¡LIVE!’, un espectacle immersiu inspirat en el film homònim de George A. Romero del 1968.

Una desena de ferits lleus en un xoc entre un bus i una furgoneta a l'avinguda Meridiana de Barcelona

Una desena de persones han resultat ferides de caràcter lleu en un xoc que hi ha hagut aquest dijous al matí entre un autobús i una furgoneta a l'avinguda Meridiana de Barcelona, segons ha informat l'Ajuntament.

‘La plaça del Diamant’, amb una perspectiva del segle XXI, inaugura la temporada del TNC a la Sala Gran

Després de la seva estrena aquest mes de juliol en el marc del Grec, l’adaptació contemporània de ‘La plaça del Diamant’, dirigida per Carlota Subirós, inaugura la temporada del TNC el 28 de setembre. Subirós homenatja la protagonista de la novel·la, la Colometa, que al muntatge prefereixen anomenar-la Natàlia, i centra l’obra en l’univers interior del personatge i ho fa des d’una perspectiva del segle XXI, des de l’avui. 

Irene Vilà guanya la tercera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme

La publicació digital 'La Mira' ha fet públics aquest dijous els guanyadors i finalistes de la tercera edició del Premi Miravisions de fotoperiodisme. El primer premi de la categoria professional, on es reconeixen treballs publicats a mitjans de comunicació l’any 2022, és per a la fotoperiodista Irene Vilà. La seva proposta, publicada a 'El Periódico', es titula 'Alopex' i mostra la realitat invisibilitzada de les dones amb alopècia i les conseqüències emocionals que pateixen.

L'Hospital de Bellvitge i el Banc de Sang proven amb èxit una teràpia que evita infeccions en pacients trasplantats

L'Hospital Universitari de Bellvitge i el Banc de Sang i Teixits han aplicat amb èxit la teràpia cel·lular antiviral, ViroTCell, que lluita contra les infeccions en pacients trasplantats. El tractament s'ha fet amb una pacient trasplantada de ronyó que no responia a la medicació per tractar un citomegalovirus (CMV), un virus comú de la família dels Herpes i que, en condicions normals, no genera malaltia.

El 75% de les persones no ha canviat els hàbits de mobilitat des de l’entrada en vigor de la ZBE l’any 2020 a Barcelona

El 75% de les persones no ha canviat els hàbits de mobilitat des de l’entrada en vigor de la ZBE l’any 2020 a Barcelona
El 75% de les persones afirmen no haver canviat els hàbits de mobilitat des de l'entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions a Barcelona l'any 2020. Així ho ha explicat el director de l'Àrea de Mobilitat del RACC, Cristian Bardají, aquest dimecres durant la presentació de l''Estudi de l'impacte i acceptació de la ZBE de Barcelona'. T

Moviments socials protesten a les portes del saló immobiliari The District: “Fora especuladors dels nostres barris”

Un centenar d’activistes per l'habitatge han protestat davant les portes de Fira Gran Via, a l’Hospitalet de Llobregat, contra el saló immobiliari The District, que arrenca aquest dimecres. Convocats per organitzacions com la PAH o el Sindicat de Llogateres, els manifestants han aconseguit trencar un primer cordó policial dels Mossos d’Esquadra, amb els quals han protagonitzat moments de tensió, corredisses i algun cop de porra.

Detingut per robar de forma reiterada apartaments turístics de l'Eixample aprofitant la rotació de turistes

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 58 anys que hauria robat vuit pisos i apartament turístics del districte de l'Eixample de Barcelona. Segons la policia, el sospitós hauria entrat de forma reiterada en els mateixos immobles aprofitant la rotació de turistes.

L'Ajuntament de Barcelona multa el Barça per obres al Camp Nou fora de l'horari permès

L'Ajuntament de Barcelona multa el Barça per obres al Camp Nou fora de l'horari permès
L'Ajuntament de Barcelona ha tramitat dues multes per incompliment dels horaris de les obres de remodelació de l'Spotify Camp Nou. Dijous de la setmana passada, entre la mitjanit i la una de la matinada, es va fer una inspecció a les obres i es va detectar activitat que no estava autoritzada, i a l'agost també es van detectar treballs fora de l'horari.

Robatori d’un camió al Passeig de Gràcia de Barcelona

Robatori d’un camió al Passeig de Gràcia de Barcelona
Un nou cas de robatori ha tingut lloc al cor de Barcelona avui. Segons les autoritats, els esdeveniments han tingut lloc aquest matí a la cantonada del carrer Mallorca amb el Passeig de Gràcia, quan un individu ha aprofitat una oportunitat de distracció per part d'un transportista i li ha robat el seu camió.

Les estàtues de l’àguila i l’àngel coronaran les torres dels evangelistes de la Sagrada Família el pròxim mes d’octubre

Les estàtues de l’àguila i l’àngel coronaran les torres dels evangelistes de la Sagrada Família el pròxim mes d’octubre
Les estàtues de l’àguila i l’àngel coronaran les torres dels evangelistes de la basílica de la Sagrada Família el pròxim mes d’octubre. Les peces, que s’han presentat aquest dimarts, s’ubicaran a les torres de Joan i Mateu.

Membres de:

Grup El Cargol