Una vintena de persones assisteixen als tallers d’educació financera

Una vintena de persones assisteixen als tallers d’educació financera
L’àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’entitat Incorpora han organitzat una nova edició, al llarg d’aquesta setmana dos tallers d’educació financera per facilitar eines i coneixements a la població per millorar la seva planificació econòmica.

El contingut dels tallers ha tractat temes com el pressupost familiar, l’estalvi, l’endeutament i les relacions amb les entitats bancàries i els aspectes a tenir en compte a l’hora de sol·licitar préstecs, els tipus de targetes bancàries, fer pagaments amb aquestes targetes i compres per internet i la seguretat en aquests pagaments, entre altres.

Els organitzadors han destacat la forma clara i entenedora del conferenciant que al llarg de les sessions ha explicat als participants la importància de realitzar un pressupost on s’incloguin tots els ingressos i les despeses, per petites que les considerem, acompanyat d’exemples i amb la participació dels assistents. A petició dels assistents, s'estudiarà la possibilitat de planificar nous taller amb nous àmbits  com la seguretat en els tràmits digitals o les herències familiars.

Una vintena de persones han assistit als tallers que ha estat impartit per un voluntari de La Caixa.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat