Normalitzada la circulació a la Ronda de Dalt en sentit Besòs després de l'incendi d'un camió al túnel dels Caçadors

La circulació de vehicles a la ronda de Dalt en sentit Llobregat s’ha reobert excepte en el tram comprès entre les sortides 1 i 3 de la via. Cap a les deu del matí ja s’havia recuperat el pas de vehicles en sentit Besòs. Tot plegat després que aquest dimarts al voltant d’un quart de nou un camió s’hagi incendiat a l’interior del túnel dels Caçadors.

Els Bombers de Barcelona hi han destinat deu dotacions i han pogut controlar i apagar les flames cap a les nou. Fonts municipals han detallat que no consten ferits. Per la seva banda, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha anunciat que la via podrà recuperar la normalitat en les properes hores, tot i que a les nits caldrà fer treballs de reparació al punt on s’ha produït el succés.

L’ÀMB ha activat el protocol d’incidències dins dels túnels de les rondes de Barcelona i ha posat en marxa tot l’equip de manteniment per retirar el vehicle incendiat, revisar i inspeccionar l’estructura, netejar la calçada i la paret, posar en servei les instal·lacions d’enllumenat i reparar els danys causats.

En aquest sentit, l’ens metropolità ha explicat que caldrà reparar el mur que s’ha fet malbé i reconstruir-lo amb formigó. Aquestes tasques es faran de nit per minimitzar l’impacte en els usuaris de la ronda.

 

 

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat