Identifiquen quatre persones durant el desallotjament d’una casa ocupada a Sant Cugat

Els Mossos d’Esquadra han identificat quatre persones durant el desallotjament d’una casa ocupada al carrer Plana de l’Hospital de Sant Cugat, la qual “generava problemes de convivència a la ciutat i allotjava inquilins amb diverses detencions policials per robatoris amb violència ”, segons destaca l’Ajuntament.

Fonts policials han precisat que les quatre persones són les que estaven dins l’immoble quan s’ha executat el desnonament. Dues han estat identificades ‘in situ’ mentre la resta han estat traslladades a dependències dels Mossos per identificar-les, però no consten com a detingudes. L’Ajuntament ha celebrat el desallotjament i ha anunciat que denunciarà les quatre persones per un delicte d’ocupació.

Les mateixes fonts policials apunten que cap de les quatre ha mostrat resistència i que dins l’immoble no hi havia objectes susceptibles d’haver estat robats.

En un comunicat, l’Ajuntament ha valorat positivament el desnonament. L’alcalde Josep Maria Vallès ha dit que els ocupes “generaven angoixa entre el veïnat i els comerciants de la zona”. “Resoldre aquesta situació era una qüestió prioritària”, ha afegit. El consistori recorda que, entre el 17 i el 30 d’agost, la policia va detenir set persones presumptament relacionades amb l’ocupació, acusades de diversos delictes.

L’ordre de desnonament ha estat tramitada des del Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí a partir de la denúncia presentada el passat mes de novembre per la Fundació Josep Carreras, propietària del local.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat