El govern de Montblanc es reparteix sis àrees de treball i quatre tinències d'alcaldia

El govern de Montblanc es reparteix sis àrees de treball i quatre tinències d'alcaldia
El govern de Montblanc ha dividit les regidories en sis àrees i tindrà quatre tinències d'alcaldia. L'alcalde Oriol Pallissó assumirà Habitatge, Via pública, Promoció econòmica, i Esports. Ramon de Domingo tindrà la primera tinença d'alcaldia i les carteres de Comerç, Turisme, Cultura i Festes.

Marc Vinya, segon tinent d'alcalde, serà regidor de Participació i atenció a la ciutadania, Urbanisme i obres públiques, Patrimoni, Llicències, contractació i aprovisionaments, Transparència i esdeveniments com la Setmana Medieval i la Setmana Santa. La tercera tinent d'alcalde Carme Pallàs agafa la regidoria de Drets socials i gent gran, Educació, Seguretat i la nova regidoria de Política lingüística, impulsada per fomentar l'ús del català.

Raquel Huguet tindrà la quarta tinència d'alcaldia amb les regidories d'Hisenda i economia, Recursos humans, Infància i joventut i Igualtat. Gerard Ferré serà el regidor de Salut pública, les aigües municipals i l'atenció a les pedanies. Finalment, Josep Ardila serà el regidor de Transició energètica i acció climàtica, Manteniment i Agricultura.

Pallissó ha signat el decret de delegació de competències entre els regidors i regidores d'un govern, segons l'alcalde, "cohesionat i amb força que començarà a canviar la manera de treballar" Amb les diverses regidories organitzades per àrees es busca "una coordinació màxima". Pallàs liderarà Atenció a les persones, Vinya Atenció al territori, Ferré Serveis municipals, Huguet Governança, Ardila Desenvolupament Econòmic i De Domingo Promoció cultural i esportiva.

Membres de:

Grup El Cargol