Almenys una dotzena de carreteres afectades a l'Ebre i el Priorat durant el cap de setmana a causa de la Dana

Almenys una dotzena de carreteres afectades a l'Ebre i el Priorat durant el cap de setmana a causa de la Dana
La Depressió Aïllada a Nivells Alts (Dana) del cap de setmana a les Terres de l'Ebre i al Priorat va afectar una dotzena de carreteres de la xarxa viària de la Diputació de Tarragona, segons el balanç de l'administració provincial.

El fenomen meteorològic, acompanyat de pluges torrencials i violentes, va provocar aiguats que van arribar a deixar 269 litres d'aigua acumulats per metre quadrat a Santa Bàrbara (Montsià) entre la mitjanit de dissabte i diumenge al matí. Una de le vies afectades continua tallada aquest dilluns. Es tracta d'un tram del vial de servei TV-3443, a Amposta, que segueix inhabilitat pels danys produïts pel desbordament d'un barranc. Ahir a la tarda es va poder obrir el tram inicial per donar accés a l'empresa Padesa.

Durant la jornada del diumenge les carreteres de la xarxa viària de la Diputació més afectades es van concentrar al Montsià, el Baix Ebre i el Priorat, principalment per arrossegaments de terra i fang o acumulació d'aigua. A excepció de la ja esmentada, la resta de les incidències es van resoldre el mateix dia.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat