Entra en funcionament el nou centre de rehabilitació de Falset

Entra en funcionament el nou centre de rehabilitació de Falset

El nou centre de rehabilitació de Falset ha entrat en funcionament aquesta setmana amb l'objectiu de donar resposta a la demanda existent. L'equipament, amb una inversió d'1,4 MEUR, compta amb una superfície de 393 metres quadrats i està situat darrere de l'actual Centre d'Atenció Primària del municipi.

Inclou una sala de consulta polivalent per a l'ús del metge rehabilitador i del fisioterapeuta, així com una altra amb espais per a tractaments de grups i boxs específics depenent de les patologies. El centre també disposa d'una sala de rehabilitació i dues més de consulta, entre altres serveis. La previsió és que, pròximament, l'edifici també es connecti amb el CAP a través d'una passarel·la.

La gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Imma Grau, ha valorat positivament l'obertura del nou centre, amb què es dona resposta a "una lògica demanda tant dels usuaris com dels professionals". Segons Grau, ara el municipi ja disposa d'un "espai amb les condicions òptimes" per poder fer front "als requeriments actuals i als que puguin sorgir més endavant".

Amb el nou equipament, l'equip de rehabilitació podrà donar servei a una Àrea Bàsica de Salut que suma 6.632 habitants. Fins ara, l'atenció als usuaris es feia des del pavelló municipal, per tal que els veïns no s'haguessin de desplaçar fins a Reus.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat