Featured

Detenen un lladre multireincident per un robatori amb força en un domicili de la Pineda

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès). Els fets van tenir lloc entre el 31 de maig i el 21 de juny, dia en què els propietaris van tornar a la seva segona residència, ubicada al carrer d'Hipòlit Lázaro. En obrir la porta, van adonar-se que algú havia accedit a l'immoble a través de la finestra d'una de les habitacions que dona a la terrassa del primer pis. Els calaixos i armaris estaven remenats, hi havia objectes per terra i mancaven diversos electrodomèstics i objectes de valor. El lladre, que acumula fins a catorze antecedents policials, va ser arrestat aquest dilluns en un domicili del mateix carrer.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès).

Els fets van tenir lloc entre el 31 de maig i el 21 de juny, dia en què els propietaris van tornar a la seva segona residència, ubicada al carrer d'Hipòlit Lázaro. En obrir la porta, van adonar-se que algú havia accedit a l'immoble a través de la finestra d'una de les habitacions que dona a la terrassa del primer pis. Els calaixos i armaris estaven remenats, hi havia objectes per terra i mancaven diversos electrodomèstics i objectes de valor. El lladre, que acumula fins a catorze antecedents policials, va ser arrestat aquest dilluns en un domicili del mateix carrer.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat