Featured

Espectacular baralla a cops de puny a la cua d'una atracció a Port Aventura

Espectacular baralla a cops de puny a la cua d'una atracció a Port Aventura
La fila d'una atracció de Ferrari Land es va convertir aquest diumenge en escenari d'una baralla entre dos grups de persones. Pel que sembla, els cops van començar quan uns individus tractaven de colar-se, la qual cosa va provocar una pluja de cops de puny.

Segons alguns testimonis, diverses persones estaven esperant el seu torn per pujar a la muntanya russa, aleshores un grup d'homes va intentar colar-se, situant-se molt a prop de l'entrada de l'atracció. Després de molt temps d'espera, un d'ells li va retreure i li va comentar que havia de respectar el torn. Va ser llavors, quan després de tenir unes paraules pujades de to, aquells que s'havien colat van començar a colpejar la resta dels presents, desencadenant-se una autèntica batalla campal. Les imatges no deixen lloc a dubte, i es pot comprovar com durant pràcticament un minut i mig es colpegen uns i altres.

Han estat diversos usuaris els que ho han comentat a través de les xarxes socials. Una dona criticava la manca de seguretat que hi ha al parc: "La meva germana em passa aquest vídeo fet a la cua de Ferrari Land. No hi ha ningú de seguretat vigilant ni cap responsable del parc. Et gastes els diners per passar-t'ho bé i et trobes aquesta xusma sense protecció", assegurava.

El compte de Twitter de PortAventura ha respost a la publicació denunciant qualsevol comportament agressiu: "Des de PortAventura World, i en relació amb el succés que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Ferrari Land, denunciem qualsevol comportament violent i la nostra màxima és la seguretat de tots els nostres visitants. Quan es va tenir notícia de l'incident, es va actuar de forma ràpida expulsant del parc les persones que van participar en aquest enfrontament i posant tota la informació del cas en mans dels Mossos d'Esquadra".

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat