Ferit crític un ciclista després d'un accident amb un camió a Sant Agustí de Lluçanès

Un ciclista es troba en estat crític després que aquest dijous al matí hagi tingut un accident amb un camió a Sant Agustí de Lluçanès. La topada s'ha produït al quilòmetre 8,5 de la carretera BP-4654. Els mossos encara estan fent la reconstrucció de l'incident per determinar què ha passat exactament. Els mossos hi han desplaçat quatre indicatius, mentre que per part del SEM hi havia dues unitats terrestres. La víctima ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat a l'hospital de la Vall d'Hebron on segueix atès.
Un ciclista es troba en estat crític després que aquest dijous al matí hagi tingut un accident amb un camió a Sant Agustí de Lluçanès. La topada s'ha produït al quilòmetre 8,5 de la carretera BP-4654. Els mossos encara estan fent la reconstrucció de l'incident per determinar què ha passat exactament.

Els mossos hi han desplaçat quatre indicatius, mentre que per part del SEM hi havia dues unitats terrestres. La víctima ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat a l'hospital de la Vall d'Hebron on segueix atès.

Membres de:

Grup El Cargol