L'accident aeri de Moià ha estat entre dos ultralleugers i ha provocat quatre morts

L'accident aeri de Moià ha estat entre dos ultralleugers i ha provocat quatre morts
L'accident aeri de Moià ha implicat dos ultralleugers i ha provocat la mort de quatre persones, segons ha pogut saber l'ACN de fonts coneixedores. Inicialment, s'havia informat de la caiguda d'un sol aparell i la mort de dues persones. Un testimoni ha donat l'avís d'emergència a les 10.44 hores.

Els dos avions han caigut alhora i un d'ells ha quedat totalment calcinat i ha provocat un foc en una zona boscosa de pins entre la Fàbrega i el pla de Boix que els Bombers han extingit. La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per aclarir les causes i fer l'atestat de l'accident.

Els Bombers han confirmat la mort de les quatre persones, afirmant que un segon ultralleuger ha caigut i els seus dos ocupants han perdut la vida a l'estavellar-se.

La identitat de les víctimes encara no s'ha pogut determinar. 

Un pagès de la zona, en Joan, de la Masia la Fàbrega, ha explicat a l'ACN que ha vist un dels ultralleugers caient encès des del cel.

"Hem anat cap allà, han vingut els Mossos, l'ambulància i els Bombers darrere nostre. Hi havia una columna de fum i s'ha encès, tot allò", ha afegit. 
 

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat