L’Ajuntament de Mollerussa adjudica l’adequació d’una sala de Cal Duch perquè es pugui utilitzar per assajos de grups musicals

L’Ajuntament de Mollerussa adjudica l’adequació d’una sala de Cal Duch perquè es pugui utilitzar per assajos de grups musicals
L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat a l’empresa Acústica Integral, SL les obres per adequar una sala en la planta baixa de Cal Duch per a assajos de grups musicals. Els treballs, que compten amb un pressupost de 41.823 euros, consisteixen en diferents actuacions que tenen per finalitat l’aïllament acústic de l’espai per tal d’evitar molèsties al veïnat així com l’execució de tres finestres panoràmiques amb vidre laminat i la instal·lació d’una rampa de xapa per millorar l’accessibilitat i adequar la normativa.

Val a dir que al març l’equipament municipal ja va començar a funcionar com a espai de creació artística amb ArtPla com a entitat resident ocupant part dels baixos de l’edifici. Així es va donar a conèixer a finals de març en la presentació la imatge del complex, una imatge ideada per l’alumnat del Cicle de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art Ondara en el marc d’un projecte pilot per afavorir un entorn real de pràctiques per a clients reals.

Aquesta imatge se centra en el disseny de l’imagotip, el qual simula un punt de trobada amb les inicials C i D del nom de l’equipament. L’encàrrec també inclou l’adaptació d’aquest imagotip a la senyalització dels espais interiors amb diferents pictogrames així com als diferents elements exteriors a través de teles microperforades. També s’ha dissenyat la imatge de la papereria i dels elements de marxandatge que es poden generar en l’ús de l’equipament.

Grup El Cargol

 

Membres de:

Amb la col·laboració de:

✉️ info@ lesvegueries.cat 
✉️ publicitat@ lesvegueries.cat