Roquetes estrenarà el dissabte 5 d'octubre GastroCaça Roquetes, un esdeveniment gastronòmic de carns de caça a les Terres de l'Ebre que comptarà amb accions de cuina en directe amb la participació de xefs de renom del panorama nacional.
L'acte tindrà lloc durant tot el matí al Casal de la Ravaleta, amb l'elaboració de plats on el porc senglar, el cabirol, la llebre o l'ànec seran els protagonistes. Alguns dels cuiners que hi participaran són Fran López, del Villa Retiro, a Xerta (Baix Ebre); Rafel Múria, del Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat); Eli Farrero, d'El Ventador, a Barruera (Alta Ribagorça), i Albert Boronat, de l'Ambassade, a Llívia (Cerdanya).
L'esdeveniment s'ha presentat aquest dilluns a l'aula gastronòmica 'Espai Boqueria', del Mercat de la Boqueria de Barcelona.
La primera edició de l'esdeveniment gastronòmic està organitzat per l'Ajuntament de Roquetes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Caça i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.
Durant la presentació, l'alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha manifestat que l'aposta del municipi per l'esdeveniment és "decidida" per la rellevància de la Societat de Caçadors La Perdiz Roquetense, amb prop de 600 socis, i per la situació del municipi a cavall dels parcs naturals dels Ports i del Delta de l'Ebre, que proporcionen "una gran quantitat de carn de caça".